Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 21.12. 2025
Dnes má svátek Natálie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Poděbradské ragú

fotka Poděbradské ragú
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 85 min
Hodnocení:  ++++++++-_
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Poděbradské ragú:

60 dkg telecího masa  | 1 lžíce másla  | 1 a 1/2 lžíce hladké mouky  |  sůl  | 1 a 1/2 šálku mléka  |  citron  | 1 bobkový list  | 3 zrnka nového koření  | 1 lžička cukru  |  kousek celeru  | 1 středně velká karotka  | 1 malý květák  | hrst hrášku  |  petrželová nať

Postup přípravy receptu Poděbradské ragú:

V malém hrnku vyvaříme bobkový list a nové koření asi v 1/16 litru vody. Maso nakrájíme na malé kostky a uvaříme je v menším množství osolené vody s nerozkrájenou zeleninou. Z másla a mouky uděláme světlou jíšku, zalijeme ji odvarem koření a mlékem a povaříme asi 10 minut. Pak do omáčky přidáme maso i s vývarem a ještě společně povaříme. Uvařenou zeleninu nakrájíme na kostky a přidáme ji do omáčky. Omáčku ochutíme citronovou šťávou a přisladíme. Nakonec přidáme posekanou petrželovou nať.


Fotky receptu Poděbradské ragú:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Poděbradské ragú
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !