Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 05.02. 2025
Dnes má svátek Dobromila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Boršč z červené řepy

Boršč z červené řepy
17. 08. 2008 Polévky ++++++____
Příprava receptu Boršč z červené řepy: 1. V hrnci zahřejte olej a dvě tři minuty opékejte pokrájený pórek a celer, aby změkly, ale neztmavly. Přisypte nastrouhanou oloupanou řepu i většinu mrkve a brambory. Vlijte vývar, přiveďte k varu, s ... …více»

Polévka z cuket nebo patizonu

Polévka z cuket nebo patizonu
17. 08. 2008 Polévky ++++++-___
Příprava receptu Polévka z cuket nebo patizonu: Cuketu (patizon) oloupeme, vydlabeme, nakrájíme na malé kostičky a podusíme na másle asi 5 minut. Pak zalijeme vývarem, osolíme, opepříme a vaříme spolu s česnekem a majoránkou cca 20 minut. Polévku o ... …více»

Jednoduchá špenátová polévka

Jednoduchá špenátová polévka
16. 08. 2008 Polévky ++++++-___
Příprava receptu Jednoduchá špenátová polévka: Z másla a hladké mouky uděláme jíšku, když je jíška hotová postupně za neustálého míchání přidáváme vodu, aby nevznikaly hrudky. Přivedeme k varu, přidáme kostku masoxu, zmrazený špenát a osolíme. Op ... …více»

Polévka z vepřového nebo skopového masa

Polévka z vepřového nebo skopového masa
15. 08. 2008 Polévky ++++-_____
Příprava receptu Polévka z vepřového nebo skopového masa: Vaříme ji stejně jako polévku hovězí, ale skopová není nikdy tak čistá. Vybereme na ni maso méně tučné nebo po uvaření z vývaru trochu tuku sebereme. Jako zavářku jsou nejlepší krupky, kroupy, rýže ne ... …více»

Světlá hovězí polévka se zeleninou

Světlá hovězí polévka se zeleninou
15. 08. 2008 Polévky ++++-_____
Příprava receptu Světlá hovězí polévka se zeleninou: Můžeme dát jakoukoliv míchanou zeleninu. Kořenovou zeleninu a brukev jemně postrouháme a přidáme asi 5 - 10 min. před dovařením polévky, o něco dříve dáme pokrajené houby, pokrájenou kapustu. Zavářky ... …více»
 

Hovězí polévka hnědá

Hovězí polévka hnědá
15. 08. 2008 Polévky +++++_____
Příprava receptu Hovězí polévka hnědá: Oprané, naklepané maso a rozsekané kosti dáme vařit. Játra nebo jiné vnitřnosti buď vaříme s masem, nebo je předem osmažíme na tuku. Zeleninu pokrájenou na plátky osmážíme dozlatova, ale mesmíme ji př ... …více»

Slovácká cibulajda

Slovácká cibulajda
15. 08. 2008 Polévky +++++_____
Příprava receptu Slovácká cibulajda: Do silného hovězího vývaru vložíme kolečka cibule, sekanou pažitku a rozkrájené hovězí maso. Za mírného varu vmícháme vejce. Chleba nakrájíme na kostky a opečeme. Přidáváme do talíře. ... ... …více»

Bramborová polévka se zeleninou a sýrem

Bramborová polévka se zeleninou a sýrem
15. 08. 2008 Polévky +++++_____
Příprava receptu Bramborová polévka se zeleninou a sýrem: Všechnu očištěnou a oškrábanou zeleninu nakrájíme na kostky, pokusíme na másle a zalijeme vodou. Uvaříme v ní oloupané, na kostky nakrájené brambory. Přidáme masox, sůl, koření a nakonec sekanou petrž ... …více»

Polévka Flamande

Polévka Flamande
15. 08. 2008 Polévky ++++++____
Příprava receptu Polévka Flamande: V tlakovém hrnci přivedeme do varu 1,5 l vody, vsypeme do ní strouhanou housku, nakrájenou zeleninu včetně brambor, pepře a soli a vaříme asi tak 20 minut. Ochladíme, hrnec otevřeme, do vzniklé polévk ... …více»

Polská pivní polévka

Polská pivní polévka
15. 08. 2008 Polévky +++++++___
Příprava receptu Polská pivní polévka: Pivo a víno uvedeme do varu s cukrem, s kouskem skořice a plátkem citrónové kůry Žloutky mezitím rozkvedláme se smetanou, přidáme k polévce a šleháme na mírném teple (aby se žloutky nesrazily) tak dl ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !