Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 23.05. 2025
Dnes má svátek Vladimír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hovězí polévka hnědá

fotka Hovězí polévka hnědá
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Hovězí polévka hnědá:

400 - 600 g masa  | 500 g kostí  | 50 g jater  | 100 g kořenové zeleniny  | 20 g tuku na osmažení  |  sůl  |  zelená nať  | 2-2 1/2 l vody

Postup přípravy receptu Hovězí polévka hnědá:

Oprané, naklepané maso a rozsekané kosti dáme vařit. Játra nebo jiné vnitřnosti buď vaříme s masem, nebo je předem osmažíme na tuku. Zeleninu pokrájenou na plátky osmážíme dozlatova, ale mesmíme ji připálit! S kořenovou zeleninou můžeme osmažit i kousek brukve. Zeleninu zalijeme vaříci polévkou, povaříme a přídáme do polévky asi 1/2 hodiny před dovařením. Když je maso měkké, přecedíme polévku do polévkového hrnce a zavaříme zavářku. Nakonec polévku okořeníme, osolíme a doplníme zelenou natí. Trochu vývaru přecedíme předem do polévkového hrnce a zeleninu vaříme 10 až 15 min. aby se nerozvařila. Polévku dolijeme a přídáme zavářku. Měkká játra do polévky pokrajíme.


Fotky receptu Hovězí polévka hnědá:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hovězí polévka hnědá
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !