Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 07.02. 2025
Dnes má svátek Veronika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rychlá česnečka s opékánky

Rychlá česnečka s opékánky
1. 07. 2008 Polévky ++++++++__
Příprava receptu Rychlá česnečka s opékánky: Dáme vařit 1litr vody, osolíme, případně přidáme 1/2 bujónu. Jakmile voda vaří vmícháme krupici a povaříme 5 min. Přidáme vejce předem rozkvedlané ve studené vodě a mícháme. Nakonec přidáme nastrouhan ... …více»

Rajská polévka po italsku

Rajská polévka po italsku
1. 07. 2008 Polévky ++++++____
Příprava receptu Rajská polévka po italsku: Z tuku a mouky uděláme světlou jíšku, kterou rozředíme zeleninovým vývarem a povaříme. Přidáme rajský protlak, osmaženou cibuli, provaříme, podle chuti osladíme a okyselíme. Do polévky vložíme sterilo ... …více»

Mrkvový krém de luxe

Mrkvový krém de luxe
30. 06. 2008 Polévky ++++++____
Příprava receptu Mrkvový krém de luxe: Očištěnou mrkev nakrájíme a restujeme na rozpáleném oleji. Restujeme tak dlouho, dokud mrkev není měkká. Poté zalijeme vývarem a rozmixujeme. Přidáme smetanu a provaříme cca 10 minut. Zdobíme petželko ... …více»

Polévka z mladé cibulky

Polévka z mladé cibulky
30. 06. 2008 Polévky +++-______
Příprava receptu Polévka z mladé cibulky: Omytou a očištěnou cibuli i s natí nakrájíme na půlcentimetrové kroužky. Oloupané brambory nakrájíme na centimetrové kostičky a uvaříme dopoloměkka v hovězím bujónu. Na rozpáleném oleji necháme zeskl ... …více»

Hovězí vývar s krupicovými noky

Hovězí vývar s krupicovými noky
30. 06. 2008 Polévky +++++++___
Příprava receptu Hovězí vývar s krupicovými noky: Zeleninu omyjeme, očistíme a nakrájíme na nudličky dlouhé 5 cm. V hrnci ohřejeme vývar, zeleninu v něm uvaříme a vyjmeme. Máslo ušleháme do pěny a zvolna vmícháme krupici a vejce. Osolíme, ochutíme mu ... …více»
 

Mrkvová polévka s masem

Mrkvová polévka s masem
30. 06. 2008 Polévky +++++-____
Příprava receptu Mrkvová polévka s masem : Krůtí prsa omyjeme, osušíme, vetřeme do nich sůl, pepř a prudce opečeme na jedné lžíci oleje. Zmírníme oheň a maso ještě asi 10 minut zvolna opékáme. Potom je nakrájíme na nudličky a udržujeme teplé. ... …více»

Holandská sýrová polévka

Holandská sýrová polévka
29. 06. 2008 Polévky ++++++____
Příprava receptu Holandská sýrová polévka: Do hrnku s rozehřátým máslem přidáme mouku a umícháme světlou jíšku. Za stálého míchání ji zalijeme vývarem. Polevku osolíme a opepříme a na mírném ohni ji ještě povaříme. Potom přidáme nadrobno nasek ... …více»

Italská polévka se sýrem a těstovinami

Italská polévka se sýrem a těstovinami
29. 06. 2008 Polévky +++++-____
Příprava receptu Italská polévka se sýrem a těstovinami: Cibuli nakrájíme, česnek nastrouháme, necháme na másle zesklovatět, přidáme mouku, zasmahneme. Zalijeme vodou nebo vývarem, přidáme masox, koření, rajský protlak a necháme dobře provařit. Dochutíme so ... …více»

Gaspacho - vychlazená španělská polévka

Gaspacho - vychlazená španělská polévka
29. 06. 2008 Polévky +++++-____
Příprava receptu Gaspacho - vychlazená španělská polévka: Do velké mísy dáme nadrobno nakrájenou okurku a zelenou papriku. Rajčata, cibuli a česnek rozmixujeme, přidáme olej, ocet citrónovou šťávu, rajčatovou šťávu a rajčatový protlak. Směs přidáme do mísy . ... …více»

Silný hovězí vývar s křenem

Silný hovězí vývar s křenem
29. 06. 2008 Polévky +++++_____
Příprava receptu Silný hovězí vývar s křenem: 1. Maso a kosti omyjeme. Očištěnou zeleninu omyjeme a nakrájíme na kostičky. Rozpůlíme oloupanou cibuli a řezné plochy opečeme do­hněda. Vše přivedeme k varu ve 2 l vody. Přidáme bylinky, pepř a 1/2 l ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !