![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
31. 05. 2008 Polévky Žádné hodnocení
Příprava receptu Polévka ze zvěřinových drobů: Očištěný jazyk a srdce zalijte studenou vodou, přidejte sůl, pepř, nové koření a cibuli, přiveďte k varu a pod pokličkou uvařte doměkka. Dvacet minut před koncem varu přidejte mrkev, celer a petržel. ... …více»
|
![]() |
31. 05. 2008 Polévky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vývar z králíka s játrovými noky: Opláchnuté králičí maso spařte vařící vodou, opláchněte je, zalijte studenou vodou, přidejte sůl, cibuli, pepř, nové koření a vařte, až maso změkne. Ke konci varu přidejte kořenovou zeleninu. Vývar pr ... …více»
|
![]() |
31. 05. 2008 Polévky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí vývar s rýží a masem: Očištěnou čtvrtku kuřete zalijte studenou vodou, osolte, přidejte pepř a nové koření a vařte pod pokličkou, až maso změkne. Chvíli před dohotovením přidejte cibuli a zeleninu pokrájenou na kostičky. P ... …více»
|
![]() |
31. 05. 2008 Polévky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bílá drůbková polévka: Očištěné drůbky zalijte studenou vodou, osolte, přidejte celý pepř a vařte pod pokličkou, až změknou. Ke konci varu přidejte očištěnou zeleninu. Z másla a mouky připravte světlou jíšku, zřeďte ji proc ... …více»
|
![]() |
31. 05. 2008 Polévky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Drůbková slepičí polévka s hráškovou sedlinou: Dobře očištěné, opláchnuté drůbky zalijte studenou vodou, přidejte sůl, pepř, nové koření, libeček (nať celeru), přiveďte k varu a dále vařte na malém plaménku pod pokličkou. Ke konci varu přidejte ci ... …více»
|
![]() |
31. 05. 2008 Polévky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Fazolová polévka s kysaným zelím: Přebrané, propláchnuté fazole namočte do půl litru studené vody, po 3 hodinách je v téže vodě uvařte doměkka. Překrájené kysané zelí zalijte 4dl vody a uvařte také doměkka. Drobně pokrájenou cibuli zp ... …více»
|
![]() |
31. 05. 2008 Polévky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hrachová polévka se smaženou houskou: Přebraný hrách propláchněte studenou vodou, namočte do 1 litru vody a po 3 hodinách jej v téže vodě uvařte doměkka. Ze sádla a hladké mouky usmažte světlou jíšku, zalijte ji zbytkem z dávky vody, rozš ... …více»
|
![]() |
31. 05. 2008 Polévky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Polévka z černého kořene s mandlemi: Mandlové vločky přelijte horkou kávou a dejte stranou. Omyjte černý kořen, oloupejte ho pod tekoucí vodou, rozkrájejte na kousky a okamžitě dejte do vody s citrónem. Cibuli a česnek nakrájejte na kost ... …více»
|
![]() |
31. 05. 2008 Polévky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jitrnicová polévka z krevní tučnice: Přebrané, propláchnuté kroupy namočte na několik hodin do studené vody, potom osolte, uvařte doměkka, proceďte a propláchněte studenou vodou. Na sádle usmažte dozlatova drobně pokrájenou cibuli, zalij ... …více»
|
![]() |
31. 05. 2008 Polévky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hrachová polévka s uzenou nožičkou: Přes noc namočený hrách sceďte, zalijte studenou vodou a vařte spolu s bobkovým listem a masem. Měkké maso vyjměte, pokrájejte na kostičky stejně jako zeleninu, cibuli a brambory. Ke hrachu dolijte 1/ ... …více»
|