Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 23.02. 2025
Dnes má svátek Svatopluk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vesnická zelnice

Vesnická zelnice
2. 12. 2007 Polévky +++++_____
Příprava receptu Vesnická zelnice: Zelí dáme vařit do osolené vody s kmínem. Přidáme škvarky. Brambory rozmačkáme lžící a přidáme do zelnice. Cibulka se osmaží do růžova na sádle a také se přidá do zelí. Pak odebereme trochu vody z pol ... …více»

Vysmažená krupičková polévka

Vysmažená krupičková polévka
2. 12. 2007 Polévky ++++++++++
Příprava receptu Vysmažená krupičková polévka : Na pánvičce rozpustíme máslo, přidáme krupičku a osmahneme dozlatova. Vlijeme do hrnce s předvařenou vodou, přidáme nastrouhanou mrkev, kapustičky a na kolečka nakrájený pórek. Osolíme, popř. okořením ... …více»

Zahřívací sýrová polévka

Zahřívací sýrová polévka
2. 12. 2007 Polévky +++++_____
Příprava receptu Zahřívací sýrová polévka : Dáme vařit vodu s polévkovým kořením, možno masox, kari, chilli, česnek atd. Mezitím nakrájíme rohlík na kostky drobnější než do knedlíků, vložíme do vařící vody, dále zavaříme vidličkou namačkaný tav ... …více»

Špenátová polévka s bílkem

Špenátová polévka s bílkem
2. 12. 2007 Polévky +++++_____
Příprava receptu Špenátová polévka s bílkem: Listy špenátu povaříme 5–10 minut v 1 – 1,5 litru vody a scedíme. V kastrůlku rozehřejeme tuk, zaprášíme moukou, osmahneme, rozředíme špenátovou vodou, osolíme a přidáme umletý špenát, rozetřený česne ... …více»

Francouzská celerová polévka

Francouzská celerová polévka
2. 12. 2007 Polévky +++++++++-
Příprava receptu Francouzská celerová polévka: Umytý celer oloupeme, nakrájíme na kostky, podusíme na másle, přidáme nakrájenou bramboru, zalijeme trochou studené vody a vaříme doměkka. Potom celer s bramborou prolisujeme. Vývarem z celeru zahustí ... …více»
 

Čínská hovězí kyselopálivá polévka

Čínská hovězí kyselopálivá polévka
2. 12. 2007 Polévky ++++++++++
Příprava receptu Čínská hovězí kyselopálivá polévka: Maso nakrájíme na malé kousky, stejně tak i fazolku a houby. Vhodíme všechno do vařícího vývaru a povaříme nejméně pět minut. Potom přidáme všechny ostatní přísady a vaříme tak dlouho, až polévka zhou ... …více»

Hořčicová polévka

Hořčicová polévka
2. 12. 2007 Polévky Žádné hodnocení
Příprava receptu Hořčicová polévka: Na cibulce připravíme zlatavou jíšku. Zalijeme studenou vodou, přidáme masox, sůl a povaříme. Pak přidáme hořčici, nastrouhaný sýr, pepř, nakrájenou petrželku a dochutíme vegetou. Ještě chvilku povaří ... …více»

Baskická purusalda

Baskická purusalda
2. 12. 2007 Polévky ++________
Příprava receptu Baskická purusalda: Vše se nakrájí(naseká) na kostky, maso se naklepe a nasolí, opraží se na cibuli a oleji. Zaleje se vodou a dusí se. Pór se nakrájí na špalíčky - jen bílá část. Maso se podleje horkou vodou, dusí se té ... …více»

Jemný paprikový krém s nočky

Jemný paprikový krém s nočky
2. 12. 2007 Polévky +++++_____
Příprava receptu Jemný paprikový krém s nočky: Na jemno nakrájenou cibuli zpěníme na másle, přidáme mouku a připravíme jíšku. Zalijeme vývarem, ochutíme solí, pepřem a červenou paprikou a provaříme asi 20 minut. Z vajec, mouky, pažitky a soli umí ... …více»

Kyselo s vejci

Kyselo s vejci
2. 12. 2007 Polévky ++++++++__
Příprava receptu Kyselo s vejci: Sušené houby namočíme do vody a později je dáme vařit s nakrájenými bramborami, solí a kmínem. Vajíčka usmažíme na sádle. Když jsou houby a brambory měkké rozmícháme kvásek a vlijeme do hrnce. Kyselo ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !