Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 28.04. 2025
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Baskická purusalda

fotka Baskická purusalda
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Baskická purusalda:

4 ks pórky  | 1/4 ks dýně  | 3 ks střední brambory  | 0,5 kg vepřového boku(bez tuku)  | 1 ks větší cibule  | 6 lžic olivového oleje  |  sůl

Postup přípravy receptu Baskická purusalda:

Vše se nakrájí(naseká) na kostky, maso se naklepe a nasolí, opraží se na cibuli a oleji. Zaleje se vodou a dusí se. Pór se nakrájí na špalíčky - jen bílá část. Maso se podleje horkou vodou, dusí se téměř do měkka. Pór a brambory se přidají k podušenému masu a dále se vaří cca 10 minut. Pak se přidá na kostky nakrájená dýně. Dochutí se zeleným na droboučko nakrájeným pórkem a bílým suchým vínem(2 lžíce na talíř). Polévky jsou asi 2 litry a je dost hustá a má krásnou oranžovou barvu. Jako příloha opečená veka nebo bílá houska.


Fotky receptu Baskická purusalda:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Baskická purusalda
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !