Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 24.02. 2025
Dnes má svátek Matěj
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Čočková polévka s římským kmínem

Čočková polévka s římským kmínem
14. 11. 2007 Polévky +_________
Příprava receptu Čočková polévka s římským kmínem: 1. Přes noc namočenou čočku propláchneme a necháme okapat. 2. Cibuli nakrájíme najemno a orestujeme ji na sádle společně s čočkou a drceným či jemně nasekaným česnekem dozlatova. 3. Přidáme mletý ří ... …více»

Šumavská kulajda se zastřenými vejci

Šumavská kulajda se zastřenými vejci
14. 11. 2007 Polévky ++________
Příprava receptu Šumavská kulajda se zastřenými vejci: 1. Sušené houby předem namočíme, minimálně na 1 hodinu, nejlépe přes noc. 2. Brambory očistíme a nakrájíme na hrubé kostky, zalijeme vodou, přidáme namočené houby včetně vody, ve které byly namočené, ... …více»

Houbové knedlíčky s pohankou

Houbové knedlíčky s pohankou
14. 11. 2007 Polévky ++++++____
Příprava receptu Houbové knedlíčky s pohankou: Sušené houby namočíme alespoň na jednu hodinu. Poté z hub vymačkáme vodu, pokrájíme je na malé kousky a orestujeme na másle společně s kmínem. (Zbylou vodu z hub nevyléváme, můžeme jí později navlhčit ... …více»

Zeleninové julienne

Zeleninové julienne
14. 11. 2007 Polévky +++_______
Příprava receptu Zeleninové julienne: Julienne je způsob krájení na tenké nudličky. Zelenina se vkládá do talířů syrová a zalévá se vařícím vývarem. ... ... …více»

Krkonošské kyselo s hříbky a škvarkovými plackami

Krkonošské kyselo s hříbky a škvarkovými plackami
14. 11. 2007 Polévky ++++++-___
Příprava receptu Krkonošské kyselo s hříbky a škvarkovými plackami : 1. Chlebový kvásek připravíme jednoduchým způsobem. Mouku dobře smícháme s teplou vodou a necháme pod utěrkou na teplém místě (v zimě u radiátoru) alespoň 24 hodin, nejlépe 48 hodin stát. 2. Do litru ... …více»
 

Gazpacho (gaspáčo)

Gazpacho (gaspáčo)
14. 11. 2007 Polévky +_________
Příprava receptu Gazpacho (gaspáčo) : 1. Neloupanou salátovou okurku, cibuli a česnek nakrájíme najemno, vložíme do mísy, přidáme drcená rajčata a olej. Směs osolíme, opepříme, rozmixujeme a dochutíme octem. Polévku zakryjeme a chladíme a ... …více»

Karotko citrónová polévka s meduňkovými tousty

Karotko citrónová polévka s meduňkovými tousty
14. 11. 2007 Polévky ++++-_____
Příprava receptu Karotko citrónová polévka s meduňkovými tousty: 1. Karotku nakrájíme na kousky a orestujeme ji na másle, přidáme kůru a šťávu z citrónu a limetky, cukr a necháme zkaramelizovat, zalijeme vínem a necháme krátce svařit, zalijeme vodou a povaříme 15-2 ... …více»

Fazolovica s domácími nudlemi

Fazolovica s domácími nudlemi
14. 11. 2007 Polévky ++-_______
Příprava receptu Fazolovica s domácími nudlemi : 1. Propláchnuté a přes noc namočené fazole dáme v téže vodě vařit. 2. Zeleninu očistíme a jakmile jsou fazole téměř měkké, přidáme k nim na kostičky nakrájenou mrkev, petržel a celer, osolíme a mír . ... …více»

Sýrová polévka s toasty

Sýrová polévka s toasty
14. 11. 2007 Polévky ++________
Příprava receptu Sýrová polévka s toasty : 1. V horkém vývaru rozpustíme na kostičky rozkrájený sýr, necháme jej rozpustit, krátce přejít varem a podle chuti osolíme a opepříme (pokud je hermelín chutný a výrazný, ani není třeba dochucovat). ... …více»

Dýňová polévka s řeřichou a masovými taštičkami

Dýňová polévka s řeřichou a masovými taštičkami
14. 11. 2007 Polévky ++++______
Příprava receptu Dýňová polévka s řeřichou a masovými taštičkami : 1. Oloupeme brambory a dýni, ze které odstraníme semínka. Dýni a brambory nakrájíme na malé kostičky a uvaříme ve vývaru doměkka, rozmixujeme na jemné pyré a přilijeme smetanu ke šlehání. 2. Polévku ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !