Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 24.02. 2025
Dnes má svátek Matěj
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jemná bramborová polévka s šafránem a pečeným pstruhem

Jemná bramborová polévka s šafránem a pečeným pstruhem
14. 11. 2007 Polévky ++++______
Příprava receptu Jemná bramborová polévka s šafránem a pečeným pstruhem : 1. Oloupané brambory nakrájíme na kostičky. Přepuštěné máslo rozpálíme, přidáme brambory, jemně nasekanou cibuli a orestujeme dozlatova. Zalijeme vývarem a přivedeme k varu, přidáme šafrán, sůl, pepř ... …více»

Polévka stracciatella

Polévka stracciatella
14. 11. 2007 Polévky +_________
Příprava receptu Polévka stracciatella : 1. pokrájené maso, kosti a zeleninu promícháme s olejem a kořením, vložíme do rozpálené trouby na 200°C a prudce zapečeme dozlatova, cca 20 minut 2. jakmile se směs masa se zeleninou zapeče, vysype ... …více»

Pestrý kuřecí vývar se zeleninou a luštěninami

Pestrý kuřecí vývar se zeleninou a luštěninami
14. 11. 2007 Polévky +++++-____
Příprava receptu Pestrý kuřecí vývar se zeleninou a luštěninami : V hrnci na rozpáleném oleji opečeme čtvrtky kuřete, zeleninu, koření a zalijeme studenou vodou, osolíme, přivedeme k varu, příkon tepla ztlumíme na minimum a necháme mírně vařit cca 2-3 hodiny. Během ... …více»

Brokolicová polévka s řeřichou, opraženým slunečnicovým semínkem a kousky lososa nebo sledě

Brokolicová polévka s řeřichou, opraženým slunečnicovým semínkem a kousky lososa nebo sledě
14. 11. 2007 Polévky +++-______
Příprava receptu Brokolicová polévka s řeřichou, opraženým slunečnicovým semínkem a kousky lososa nebo sledě: Brokolici rozdělíme na růžičky a společně se špenátem, vývarem a smetanou krátce povaříme a rozmixujeme na jemné pyré, dochutíme solí. Sezamové semínko nasucho opražíme. Lososa můžeme nakrájet na . ... …více»

Córdobská mazamorra

Córdobská mazamorra
14. 11. 2007 Polévky +++++++-__
Příprava receptu Córdobská mazamorra: Do mixéru vložíme starší veku bez kůrky, vyklepneme syrová vajíčka, přidáme olivový olej, česnek, ocet, vodu a vše rozmixujeme v hladkou a jemnou směs. Na talířích podáváme ozdobené ... ... …více»
 

Cikánský kotlík

Cikánský kotlík
14. 11. 2007 Polévky +_________
Příprava receptu Cikánský kotlík: Slepici a hovězí maso uvaříme s divokým kořením, cibulí a solí doměkka. Vývar scedíme, kuřecí maso obereme od kostí a stejně jako hovězí ho nakrájíme na kostičky. Na oleji osmahneme na větší kostk ... …více»

Zámecká polévka z jablek

Zámecká polévka z jablek
14. 11. 2007 Polévky +++++_____
Příprava receptu Zámecká polévka z jablek : Jablka nastrouháme i se slupkou. Do hrnce nasypeme cukr a rozpustíme jej na karamel, přidáme nastrouhaná jablka, promícháme a zalijeme vodou, vínem a rumem. Přidáme skořici, nastrouhaný zázvor a šafrá ... …více»

Květáková polévka s petrželkou a pomerančovou kůrou

Květáková polévka s petrželkou a pomerančovou kůrou
14. 11. 2007 Polévky +++++_____
Příprava receptu Květáková polévka s petrželkou a pomerančovou kůrou : Cibuli nakrájíme najemno a zpěníme ji do sklovata na másle, přidáme na kousky nasekaný květák, jemně nasekanou petrželku, koření (bobkový list a nové koření) a krátce zarestujeme. Zaprášíme moukou a z ... …více»

Kyselá polévka s vepřovými žebírky

Kyselá polévka s vepřovými žebírky
14. 11. 2007 Polévky ++++______
Příprava receptu Kyselá polévka s vepřovými žebírky: Žebírka omyjeme a nesekáme na malé kousky velké asi jako palec. Vložíme je do studené vody, osolíme, přidáme na nudličky nakrájený zázvor a jednu hodinu vaříme. Nakrájíme zeleninu – kyselé zelí na nud ... …více»

Exotická zeleninová polévka

Exotická zeleninová polévka
14. 11. 2007 Polévky ++++-_____
Příprava receptu Exotická zeleninová polévka : Sušené houby namočíme alespoň na hodinu do vody. Rýžové nudle zalijeme vařícím vývarem, zaklopíme a necháme nabobtnat, poté scedíme. Zeleninu (u cibulky jen bílé části od kořené, zelené konce ponechám ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !