Postup přípravy receptu Maďarská gulášová polévka:
Slaninu pokrájenou na drobné kostičky rozškvařte, přidejte drobně nakrájenou cibuli, usmažte ji dozlatova, vmíchejte na malé kostičky pokrájené maso a osmažte je po všech stranách. Polévku sejměte z plotýnky, vmíchejte mletou papriku, utřený česnek a kmín. Doplňte trochu vývaru a duste. Když je maso téměř měkké, přilijte zbytek vývaru, přiveďte k varu, vmíchejte spařená, oloupaná a na kousky pokrájená rajčata, brambory nakrájené na kostičky, žlutou jíšku ze sádla a mouky, dobře rozmíchejte a vařte, až maso i brambory změknou. Nakonec vmíchejte pórek pokrájený na kolečka, rozemnutou majoránku a nechejte přejít varem, popř. dochuťte masoxem nebo tekutým polévkovým kořením.
Fotky receptu Maďarská gulášová polévka:
Fotky vložil: Natural,Mangovka,piskotik,damami