Postup přípravy receptu Pollo na pórku :
Pěkný, zdravý pórek nakrájíme na šikmá kolečka a mírně osmahneme na oleji s troškou másla. Tenčí řízky naklepeme, osolíme a bohatě okořeníme směsí Pollo. Přidáme na pórek, až se začnou lehce připékat, otočíme, překryjeme pórkem a zakápneme Tabascem. Jakmile se začne vše zlehýnka připalovat (to je důležité pro konečnou chuť!), podléváme a krátce dusíme, až vznikne nazlátlá pikantní šťávička.
Té vůni, která se rozlévá po kuchyni, neodolá ani sytý, natož pak hladový!
Pollo na pórku chutná skvěle s vařenými brambory, těstovinami i s rýží.
Nejdůležitější ingrediencí pro správnou chuť tohoto údajně „božského“ pokrmu je směs koření Pollo. Vyrábí ho česká firma Avocado a obsahuje mj. pepř, zázvor, saturejku, rozmarýn a bazalku.