Použité suroviny receptu Pomazánka z hovězího boku:
250 g hovězího boku
| 50 g angl. slaniny
| 2 cibule velké
| 2 brambory
| hořčice
| pepř
| sůl
| petrželka
Postup přípravy receptu Pomazánka z hovězího boku:
Maso uvařte doměkka v tlakovém hrnci (cca 45 minut). Brambory uvařte ve slupce, oloupejte a za tepla spolu s masem umelte v masovém strojku. Přimelte slaninu a cibuli. Směs dobře promíchejte, osolte a opepřete dle chuti. Přidejte lžičku hořčice, prohněťte a nechte vychladnout. Podávejte namazaný na čerstvý chléb a ozdobte petrželkou.
Fotky receptu Pomazánka z hovězího boku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!