Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.12. 2025
Dnes má svátek Dagmar
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pomazánka z Nivy, celeru a vajec

fotka Pomazánka z Nivy, celeru a vajec
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 7

Použité suroviny receptu Pomazánka z Nivy, celeru a vajec:

50 g steril. celeru  | 2 vejce  | 200 g Nivy /vyzrálé/  | 1 cibule malá  | 1 kel. jogurtu  | na ozdobu  |  oranž. paprika  | kousek eidamu  |  klobása /ostřejší/  |  sůl

Postup přípravy receptu Pomazánka z Nivy, celeru a vajec:

Vejce uvaříme natvrdo, zchladíme, oloupeme a najemno nastrouháme. Nivu rozdrobíme na kousky. Sterilovaný celer necháme okapat a nakrájíme jej na kostičky. Cibuli nadrobno nakrájíme.

Smícháme vejce se sýrem, přidáme celer, cibuli a jogurt (majonézu, pomazánkové máslo). Dobře promícháme a dochutíme solí, případně bílým pepřem. Pomazánku z nivy necháme v chladu rozležet a pak ji mažeme na kolečka rohlíku nebo celozrnné bagety.

Před podáváním jednohubky s nivou ozdobíme, i pro potěchu oka, kolečkem klobásy, čtverečkem papriky a plátkem sýru.


Fotky receptu Pomazánka z Nivy, celeru a vajec:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pomazánka z Nivy, celeru a vajec
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !