Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Halloween v roce 2024Halloween v roce 2024 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 01.11. 2024
Dnes má svátek Felix
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pomerančové kuře v pomalém hrnci

fotka Pomerančové kuře v pomalém hrnci
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 180 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Pomerančové kuře v pomalém hrnci:

1 rozporcované kuře  | 2 zelené nebo červené papriky nakrájené na proužky  | 125 ml kuřecího vývaru  | 125 ml pomerančové šťávy (čerstvě vymačkané  | 100 ml 100 ml  | 2 lžíce sojové omáčky  | 1 lžíce melasy nebo medu  | 1 lžička suché hořčice  | 2 stroužky rozmačkaného česneku  | čerstvě namletý pepř  | 1 vrchovatá lžička škrobu rozmíchaného v troše vody

Postup přípravy receptu Pomerančové kuře v pomalém hrnci:

Na dno nádoby dejte porce kuřete, přidejte nakrájenou papriku. Opepřete. V misce smíchejte vývar, pomerančovou šťávu, kečup, sojovou omáčku, melasu, suchou hořčici a česnek. Tuto směs nalijte na kuře. Vařte při nižší teplotě přes noc (cca sedm hodin). Přidejte škrob. Vařte další hodinu.


Fotky receptu Pomerančové kuře v pomalém hrnci:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pomerančové kuře v pomalém hrnci
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !