Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.06. 2025
Dnes má svátek Zdeňka
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Popský čevab

fotka Popský čevab
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Popský čevab:

600 g mladého hovězího nebo telecího masa  | 500 g cibule  | 3 stroužky česneku  | 5 hřebíčků  | špetka mleté skořice  |  sůl  |  mletý pepř  | 1 dl oleje  | 0,5 dl octa (4% )  | špetka sl. mleté papriky

Postup přípravy receptu Popský čevab:

Maso nakrájíme na drobnější kousky (asi jako kostka cukru). Pak připravíme koření: cibuli a česnek umeleme na masovém strojku, přimícháme tlučený nebo mletý hřebíček, pepř, skořici a sůl a vše dobře rozmícháme. Do odpovídající nádoby potom narovnáme střídavě vždy vrstvu masa a na ni vrstvu koření. Zakryjeme a necháme stát v chladnu do druhého dne. Nazítří nalijeme do kastrolu olej, do něho vyklopíme odleželé maso s kořením, osmahneme, podlijeme trochou vody a dusíme zvolna doměkka. Když je maso měkké, opaprikujeme je, přilijeme ocet a trochu vody a ještě chvíli provaříme. Podáváme s tarhanou nebo s chlebem.


Fotky receptu Popský čevab:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Popský čevab
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !