Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 30.11. 2024
Dnes má svátek Ondřej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pošírovaný telecí brzlík v telecím glacée, rissoto divokého česneku a parmazánová pěna

fotka Pošírovaný telecí brzlík v telecím glacée, rissoto divokého česneku a parmazánová pěna
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  ++++++++-_
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Pošírovaný telecí brzlík v telecím glacée, rissoto divokého česneku a parmazánová pěna:

400 g telecího brzlíku  | 50 g telecího glacée  | 2 dl bílého vína  | 50 g parmazánu  | 50 g másla  | 20 g smetany  | 20 g divokého česneku  | 1 dl plnotučného mléka  | 100 g bílé navety  | 50 g celozrnného toastu  | dle potřeby: olivový olej  | dle chuti: tymián, sůl a pepř

Postup přípravy receptu Pošírovaný telecí brzlík v telecím glacée, rissoto divokého česneku a parmazánová pěna:

Telecí brzlík dáme vařit do telecího vývaru s tymiánem.
Necháme vařit do měkka. Pak brzlík krájíme na jednotlivé porce. Brzlík před podáváním provaříme v silném telecím glacée. Rýži na rissoto opečeme na olivovém oleji. Zalijeme bílým vínem a vaříme. Přidáme rozmixovaný česnek a lehce povaříme. Přidáme smetanu a parmazán. Na závěr přimícháme máslo. Parmazán rozmixujeme v mléce. Přidáme lehce smetany a zavaříme. Pak vyšleháme pěnu. Pokrm doplníme marinovanou navetou.
K tomuto předkrmu se hodí polosuché víno s vyšší kyselinou a plným tělem. Robustnější chuť červených jablek a červeného rybízu.

Zdroj: www.ruzove.cz



Fotky receptu Pošírovaný telecí brzlík v telecím glacée, rissoto divokého česneku a parmazánová pěna:

Pošírovaný telecí brzlík v telecím glacée, rissoto divokého česneku a parmazánová pěna
Fotky vložil: Natural 
Hodnocení receptu Pošírovaný telecí brzlík v telecím
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles