Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pravé kremrole

fotka Pravé kremrole
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 18

Použité suroviny receptu Pravé kremrole:

35 dkg hladké mouky  | 250 g pravého másla  | 2 žloutky  | 1 smetana ke šlehání  | špetka soli  | 7 bílků  | 42 dkg cukru

Postup přípravy receptu Pravé kremrole:

Těsto zpracujeme na vále (kromě bílků a cukru). Necháme 5 minut odpočinout, poté rozválíme, nakrájíme na proužky rádélkem a točíme na trubičky. Potřeme vejcem a prudce pečeme. Pozor! trouba musí být rozehřátá. Z bílků a cukru ušleháme sníh následovně: nad páru do druhého hrnce vlijeme bílky a postupně za šlehání elektrickým šlehačem sypeme cukr - krystal. Poté vychladlé kremrole naplníme. Výborné jsou sáčky na jednorázové plnění, který potom vyhodíte - sníh je sladký a lepí.


Fotky receptu Pravé kremrole:

Pravé kremrole
Pravé kremrole
Pravé kremrole
Pravé kremrole
Pravé kremrole
Pravé kremrole
Pravé kremrole
Pravé kremrole
Pravé kremrole
Pravé kremrole
Pravé kremrole
Pravé kremrole
Pravé kremrole
Pravé kremrole
Pravé kremrole
Fotky vložil: martikam,Natural,Marci7,meluzína,piskotik,johny 
Hodnocení receptu Pravé kremrole
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !