Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 24.02. 2025
Dnes má svátek Matěj
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pražská vepřová pečínka

fotka Pražská vepřová pečínka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Pražská vepřová pečínka:

750 g vepřové pečínky  | 300 ml horké vody  | 1 lžíce celého kmínu  | 10 zrnek nového koření  | 10 zrnek celého pepře  | 5 zrnek jalovce  |  sůl

Postup přípravy receptu Pražská vepřová pečínka:

Maso omyjeme, osušíme a posolíme(stranu s kůží zatím nesolíme), pokmínujeme a vložíme do pekáče kůží dolů. Podlijem částí vody, přidáme nové koření, pepř a jalovec. Při pečení poléváme maso výpekem. Když je maso poloměkké, obrátíme ho kůží nahoru, tu nařežeme do tvaru kostiček, prosolíme, podlijeme zbytkem vody a dopečeme do červenohněda.
Příloha: houskový knedlík a dušené hlávkové zelí


Fotky receptu Pražská vepřová pečínka:

Pražská vepřová pečínka
Pražská vepřová pečínka
Pražská vepřová pečínka
Fotky vložil: petruše75 
Hodnocení receptu Pražská vepřová pečínka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !