Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 08.09. 2025
Dnes má svátek Mariana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pražské telecí hrudí

fotka Pražské telecí hrudí
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Pražské telecí hrudí:

25 g margarínu  | 50 g steril. hrášku  | 50 g šunky  |  sůl  | 5 g petrželky  | 750 g telecího hrudí  | 2 vejce

Postup přípravy receptu Pražské telecí hrudí:

Telecí hrudí částečně vykostíme (žeberní kosti) a ostrým nožem do něho prořízneme otvor (kapsu).
Kapsu naplníme nádivkou ze šunky, hrášku, vajec, sekané petrželové natě a soli, kterou připravíme za tepla. Naplněné hrudí uzavřeme špejlí. Hrudí plníme pouze vychladlou nádivkou.
Upravené telecí hrudí pečeme v rozehřáté troubě na 200 °C.


Fotky receptu Pražské telecí hrudí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pražské telecí hrudí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !