200 g cibule
| 3 lžíce sádla nebo oleje
| 400 g zadního hovězího
| špetka soli
| 1 lžička mleté sladké papriky
| 3 stroužky česneku
| 1 lžička drceného kmínu
| 1 lžíce kečupu
| 150 ml světlého nízkostupňového piva
| 200 g paprik
Postup přípravy receptu Pražský flamendr:
Asi dvě třetiny cibule nakrájíme nadrobno a na sádle nebo oleji zpěníme. Přidáme na kostky nakrájené maso, osmahneme a osolíme. Přidáme mletou papriku, prolisovaný česnek, kmín a kečup, promícháme a podlijeme pivem. Dusíme téměř doměkka. Podle potřeby podléváme zbylým pivem. Doplníme najemno nakrájenou cibulí a paprikami. Zvolna dusíme doměkka. Podáváme s pečivem.
Fotky receptu Pražský flamendr:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!