Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 23.01. 2025
Dnes má svátek Zdeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Brambory s petrželkovým dipem

Brambory s petrželkovým dipem
11. 10. 2009 Předkrmy +++++++___
Příprava receptu Brambory s petrželkovým dipem: Brambory dobře vydrhneme kartáčkem a opláchneme vodou. Potom je do kříže nařízneme. Každou zvlášť zabalíme do kousku alobalu a dáme je péct do trouby při 220 C asi na 50 minut. Zatím nadrobno posekáme ... …více»

Jednohubky se sýrem a rybkami

Jednohubky se sýrem a rybkami
11. 10. 2009 Předkrmy +++++-____
Příprava receptu Jednohubky se sýrem a rybkami: Rohlíky nakrájíme na kolečka zhruba 1 cm široká. Namažeme je taveným sýrem. Zavináče nakrájíme na čtverečky, které klademe na namazané jednohubky. Cibulky oloupeme, nakrájíme na kolečka a klademe na n ... …více»

Tresčí předkrm

Tresčí předkrm
9. 10. 2009 Předkrmy +++-______
Příprava receptu Tresčí předkrm: Maso z tresky umeleme na masovém strojku, osolíme, přilijeme smetanu a na mírném ohni zahříváme za stálého míchání, až do sebe maso absorbuje smetanu, pak začneme po kapkách přidávat olej, jako při př ... …více»

Papriky se sýrem v alobalu

Papriky se sýrem v alobalu
8. 10. 2009 Předkrmy ++++++____
Příprava receptu Papriky se sýrem v alobalu: Tvarohový sýr rozkrájíme na plátky, zelené papriky zbavené semen rozkrájíme na proužky. Alobal potřeme olejem, na něj položíme plátek sýra, posypeme proužky paprik a feferonek a zakryjeme druhým plátk ... …více»

Sýrové špízy na malinovém protlaku

Sýrové špízy na malinovém protlaku
7. 10. 2009 Předkrmy ++++++-___
Příprava receptu Sýrové špízy na malinovém protlaku: Z bílého vína, žloutku, soli a mouky vymícháme těstíčko, které necháme hodinku odpočívat. Poté do něj vmícháme sníh z bílku. Ovoce omyjeme a očistíme, nakrájíme na mě ... ... …více»
 

Obložené chlebíčky se suchým salámem

Obložené chlebíčky se suchým salámem
6. 10. 2009 Předkrmy +++++_____
Příprava receptu Obložené chlebíčky se suchým salámem: Sendvič potřeme máslem, obložíme bramborovým salátem a suchým salámem. Ozdobíme kolečky vejce, vějířkem kyselé okurky a kouskem kapie. ... ... …více»

Šunková pěna v aspiku

Šunková pěna v aspiku
6. 10. 2009 Předkrmy +++++-____
Příprava receptu Šunková pěna v aspiku: Do misek vlijeme aspik tak, aby se na stěnách vytvořila 4 mm vrstva. Dno misky vyzdobíme hráškem, kapií, zalijeme malým množstvím aspiku a necháme ztuhnout. Potom nastříkáme šunkovou pěnu, zalijeme as ... …více»

Uzený jazyk v aspiku

Uzený jazyk v aspiku
6. 10. 2009 Předkrmy ++++-_____
Příprava receptu Uzený jazyk v aspiku: Uzený jazyk dáme do vařící vody a uvaříme. Potom ho oloupeme a dáme na několik hodin vychladnout. Formu na srnčí hřbet vyložíme potravinovou fólií a obléváme studeným aspikem. Střed jazyka pokrájíme n ... …více»

Závitky ze sleďů v aspiku

Závitky ze sleďů v aspiku
6. 10. 2009 Předkrmy ++++-_____
Příprava receptu Závitky ze sleďů v aspiku: Ze sleďů odstraníme ploutve, vyjmeme hřbetní kost a rozpůlíme. Na porce dáme kolečka cibule a uvařené mrkve, stočíme a spojíme párátkem. Závitek dáme do misky, obložíme vějířkem okurky, kapií a kolečk ... …více»

Šunkové závitky s brynzou

Šunkové závitky s brynzou
2. 10. 2009 Předkrmy ++++-_____
Příprava receptu Šunkové závitky s brynzou: Brynzu s máslem a mletou paprikou promícháme. Touto pěnou natřeme plátky šunky, srolujeme do závitků, necháme vychladit, pak ozdobíme rajčaty nebo jinou syrovou zeleninou a podáváme s rohlíkem nebo pl ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !