Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 05.07. 2025
Dnes má svátek Cyril a Metoděj
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tresčí předkrm

fotka Tresčí předkrm
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 18

Použité suroviny receptu Tresčí předkrm:

250 g tresčího filé bez kostí  | 80 ml oleje  | 100 ml smetany  |  sůl  | 1 lžíce kaviáru

Postup přípravy receptu Tresčí předkrm:

Maso z tresky umeleme na masovém strojku, osolíme, přilijeme smetanu a na mírném ohni zahříváme za stálého míchání, až do sebe maso absorbuje smetanu, pak začneme po kapkách přidávat olej, jako při přípravě majonézy. Směs musí být úplně hladká a olej se nesmí oddělovat. Dostatečně udušené maso pak sejmeme z ohně. Maso podáváme studené na skleněném talířku a ozdobíme kaviárem.


Fotky receptu Tresčí předkrm:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Tresčí předkrm
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles