Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Balatonské vejce

fotka Balatonské vejce
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 18

Použité suroviny receptu Balatonské vejce:

3 vejce  | 2 žampiony  | 1 rajče  | 5 plátků měkkého salámu  |  koriandr  |  sůl  | 3 lžičky oliv. oleje  | 1 lžička másla  | 5 dkg uzené slaniny  | 4 plátky ementálu  | 1 stroužek česneku  | 2 klínky měkkého sýra  |  pepř

Postup přípravy receptu Balatonské vejce:

Pro jednu osobu vymažeme máslem ohnivzdornou misku. Polovinu misky překryjeme plátkem sýra. Sýr pokryjeme tence nakrájenými plátky žampionů. Přidáme na kostičky nakrájená rajčata. Polijeme třemi lžičky olivového oleje. Osolíme a opepříme. Posypeme (dle chuti) čerstvě nastrouhaným koriandrem. Překryjeme opět plátkem sýru.
Do druhé poloviny misky vložíme plátek (plátky) italského, nebo jiného měkkého salámu. Pokryjeme nadrobno nakrájenou uzenou slaninou. Přidáme dva klínky taveného sýra a plátky natvrdo uvařeného vajíčka. Opět překryjeme plátkem-ky salámu. Navrch vyklopíme jedno nebo dvě celá vejce tak, aby žloutek zůstal v celku. Balatonské vejce pečeme 15 min.


Fotky receptu Balatonské vejce:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Balatonské vejce
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !