Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chlebový gordom bleu

fotka Chlebový gordom bleu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Chlebový gordom bleu:

10 plátků toastového chleba  | 5 plátků šunky  | 10 plátků tvrdého sýra  | 4 vejce  |  kukuřičné lupínky  |  sůl  |  pepř  |  vegeta  |  olej na osmažení

Postup přípravy receptu Chlebový gordom bleu:

Na 5 plátků toastového chleba položíme plátek sýra, na něj po jednom plátku šunky a opět plátek sýra. Přiklopíme dalšími 5 plátky chleba a jemně přimáčkneme dlaní. Podle potřeby můžeme chleby spojit párátkem, usnadní nám to obalovaní a smažení.
V míse rozšleháme vejce, přidáme sůl, pepř a vegetu. Toastové balíčky vložíme do rozšlehaných vajec a necháme chvilku nasáknout. Kukuřičné lupínky rozdrtíme na menší části. Toasty vložíme do nadrcených lupínků a obalíme ze všech stran. Poté toastové balíčky uložíme alespoň na 15 minut do lednice, aby obal lépe držel a sýr během smažení nevytékal.
Chlebové gordon bleu osmažíme z obou stran na oleji dozlatova a poté ihned podáváme. Před podáváním nezapomeneme vyjmout párátka!


Fotky receptu Chlebový gordom bleu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Chlebový gordom bleu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !