4 plátky angl. slaniny
| 1 balíček olomouckých tvarůžků (tyčinky)
| cibule na ozdobu
| gril. koření
| koření na steak
| trojobal (strouhanka, vejce, mouka)
| olej na osmažení
Postup přípravy receptu Kořeněné prsty:
Tyčinky z tvarůžků okořeníme podle chuti grilovacím a steakovým kořením. Každý prst obalíme v šunce nebo anglické slanině. Následně kořeněné prsty obalíme dvakrát v klasickém trojobalu - mouka, vejce, strouhanka. Nesolíme!
Obalené kořeněné prsty smažíme ve vyšší vrstvě oleje dozlatova. Necháme je okapat na ubrousku.
Teplé kořeněné prsty ozdobíme kolečky cibule a servírujeme s chlebem, různě upravenými brambory nebo zeleninou. Prsty můžeme podávat s tatarkou nebo kečupem. Zapíjíme nejlépe pivem.
Fotky receptu Kořeněné prsty:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!