Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny 28. března slavíme Den učitelů28. března slavíme Den učitelů Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 10.03. 2025
Dnes má svátek Viktorie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Prejt z fazolek adzuki

fotka Prejt z fazolek adzuki
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 180 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Prejt z fazolek adzuki:

400  g krup  | 400  g fazolek adzuki  | 400  g cibule  | 1 lžičku majoránky  | špetku mletého zázvoru  | 3 lžíce zastudena lisovaného oleje  | 2 ks rozetřené stroužky česneku  |  sůl

Postup přípravy receptu Prejt z fazolek adzuki:

Den předem: Fazolky properte a namočte aspoň na 4–6 hodin. Poté je vařte asi dvě hodiny (v tlakovém hrnci stačí 30–35 minut). Kroupy na několik hodin namočte (na 1 hrnek 2 a 1/2 hrnku vody) a pak přiveďte k varu; seberte pěnu, mírně osolte mořskou solí a pod pokličkou vařte hodinu a půl (v tlakovém hrnci asi hodinu). Vodu z vaření nechte stranou.
Druhý den: Na oleji osmahněte cibulku. Jakmile začne vonět (asi po pěti minutách), přidejte k ní uvařené adzuki, rozetřený česnek, sójovou omáčku, zázvor a majoránku. Mírně podlijte vodou a deset minut duste.
Přisypejte uvařené kroupy a duste ještě pět minut, až se vypaří všechna tekutina. Podle chuti dokořeňte a podávejte.


Fotky receptu Prejt z fazolek adzuki:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Prejt z fazolek adzuki
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !