Vložil: | Malinka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Prezidentské maso:
3/4 kg vepřové kýty
| 1 ks větší cibule
| 2 ks vejce
| hořčice
| 15 dkg šunkového salámu
| 15 dkg sýra(na strouhání)
| sůl
| pepř
| olej
Postup přípravy receptu Prezidentské maso:
Maso nakrájíme na plátky a naklepeme, osolíme, opepříme a na pánvi na trošce oleje z obou stran opečeme. Do velkého pekáče dáme trochu oleje a celé dno pokryjeme masem. Maso potřeme z vrchní strany hořčicí a poklademe šunkovým salámem. Na salám dáme kolečka cibule. Sýr nastrouháme a smícháme se 2 vejci a nalijeme na vrch na cibuli. Pečeme asi 30 minut přikryté a poté ještě asi 5 minut otevřené. Prezidentské maso podáváme s hranolkama nebo bramborama.
Fotky receptu Prezidentské maso:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!