![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
23. 04. 2008 Přílohy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hrmíčkové knedlíky z mikrovlnky: Pokrájejte oba rohlíky na kostičky velké asi 1 cm. Ve středně velké misce smíchejte rohlíky s prosátou moukou, soli a kypřicím práškem. Přidejte vajička a mléko a vařečkou vše smíchejte na těsto, kter ... …více»
|
![]() |
22. 04. 2008 Přílohy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Cibule na víně: Na oleji orestujeme na kolečka nakrájenou cibuli. Podlijeme bílým vínem a kapkou vody. Poté dusíme pod pokličkou. Necháme vychladnout. Podáváme jako přílohu k masu nebo s celozrnným pečivem. ... ... …více»
|
![]() |
22. 04. 2008 Přílohy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Opečené pórky: 1) Rozkrojte pórky podélně na poloviny. Dbejte na to, aby vám při krájení neujel nůž, jinak se vám pórky odříznuté od kořene rozpadnou. Potřete každý pórek trochou oleje.
2) Grilujte 6-7 minut. Jedno ... …více»
|
![]() |
22. 04. 2008 Přílohy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kandované sladké brambory: 1) Vařte sladké brambory v hrnci s vroucí vodou asi 5 minut. Vidličkou vyzkoušejte, jestli brambory změkly. Vyndejte brambory děrovanou naběračkou a nechte pořádně okapat.
2) V pánvi rozehřejte máslo ... …více»
|
![]() |
22. 04. 2008 Přílohy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Celozrnný špaldový kynutý knedlík : Celozrnnou špaldovou a hrubou mouku prosijeme do mísy, přidáme cukr, sůl, sušené droždí a vše promícháme. Pak zalijeme rozšlehaným vejcem a mlékem a dobře propracujeme. Těsto necháme asi půl hodiny vy ... …více»
|
![]() |
21. 04. 2008 Přílohy Žádné hodnocení
Příprava receptu Sicilské nudle: Nakrájený celer uvaříme do poloměkka. Kostičky nakrájené slaniny, vařený celer a nakrájenou mrkev osmahneme na oleji do růžova. Přidáme rajčatový protlak, zředíme vodou, povaříme, osolíme a zjemníme m ... …více»
|
![]() |
21. 04. 2008 Přílohy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zeleninový půllitr: Na dno pivního půllitru vyskládáme nudličky celeru a plechovku kukuřice. Na ni položíme kolečka čerstvého pórku.
Přidáme pokrájenou šunku, ananas a vejce uvařená natvrdo. Navrch poklademe majonézu a p ... …více»
|
![]() |
20. 04. 2008 Přílohy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Těstovinové noky: Z uvedených surovin připravíme polotuhé těsto, které pak přes cedník na halušky nastrouháme do vařící osolené vody. Vaříme 4 - 5 minut.
... ... …více»
|
![]() |
20. 04. 2008 Přílohy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Sýrové bramborové krokety: Vše smícháme dohromady, uhněteme a pečeme na vymazaném plechu dozlatova. Tvar si udělejte podle sebe, já dělala takové hrudky, ale mohly by být i placičky.
... ... …více»
|
![]() |
20. 04. 2008 Přílohy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Šumavské chlupaté knedlíky: Vařené i syrové brambory nastrouháme na jemném struhadle a smícháme je s ostatními surovinami (moukou, vejcem a sekanou petrželkou kudrnkou), osolíme a důkladně zamícháme v kompaktní těsto.
Lžící tv ... …více»
|