![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
20. 04. 2008 Přílohy Žádné hodnocení
Příprava receptu Brambory pečené v troubě: Brambory oloupeme. Plech vymažeme olivovým olejem, vložíme brambory, osolíme a zakapeme smetanou. V troubě brambory upečeme do měkka. ... ... …více»
|
![]() |
20. 04. 2008 Přílohy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kukuřice s černými olivami: Sterilovanou kukuřici scedíme, mraženou vsypeme do vařící vody necháme minutu projít varem (nebo dle návodu na sáčku) a rovněž scedíme.
V kastrůlku rozehřejeme olej, přidáme kukuřici a máslo a krátce ... …více»
|
![]() |
20. 04. 2008 Přílohy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Citronová rýže (k rybám): Rýži uvaříme v osolené vodě doměkka, kdo chce, může použít k vaření rýže zeleninový bujón (třeba v kostce). Uvařenou (event. scezenou, pro ty, kdo netrefí množství vody:-)))) rýži rozprostřeme a nechá ... …více»
|
![]() |
19. 04. 2008 Přílohy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Chlebové krutonky: Chleba potřem česnekem, odkrojíme kůrku (nemusíte) a střídku nakrájíme na kostičky. Orestujeme na oleji a hotové vyndáme na ubrousek, aby se vstřebal přebytečný tuk. Pak vložíme do misky s nasekanou . ... …více»
|
![]() |
19. 04. 2008 Vaječná jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bylinkové nudle: Z mouky, vejce a mléka si připravíme klasické těsto na palačinky. Osolíme a vmícháme nasekané bylinky. V pánvi rozpalte olej a do zlatova opečte co nejtenší palačinky. Palačinku zavineme do nejtenší r ... …více»
|
![]() |
19. 04. 2008 Přílohy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Knedlíky s celozrnnou moukou: V míse osolíme mouku, přidáme vejce, vodu, rozdrobíme kvasnice a promícháme. Vypracujeme hladké těsto. Je-li příliš husté, můžeme ho vyklopit na vál a zpracovat pomoučenýma rukama. Vznikne těsto, kter ... …více»
|
![]() |
19. 04. 2008 Přílohy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Halušky s lučinou: Z mouky a vody rozmícháme těsto, osolíme. Do hrnce dáme vařit osolenou vodu, těsto propasírujeme přes haluškové síto. Vařime dokud nevyplavou na hladinu - vybereme nebo scediíe. Hotové halušky ... ... …více»
|
![]() |
18. 04. 2008 Přílohy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Brambory s hořčicí po indicku: Na oleji upražíme hořčičné semínko, přidáme drobně pokrájenou cibuli a česnek. Když cibule zlátne, přidáme kari a rozšťouchané brambory, osolíme a opékáme. Promícháme a podáváme jako pikantní přílohu. ... …více»
|
![]() |
18. 04. 2008 Přílohy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Šunkové brambory: Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a nakrájíme na kolečka. Šunku pomeleme a promícháme se žloutky, smetanou a rozpuštěným máslem. Do této hmoty přimícháme brambory a tuhý sníh z bílků. Vložíme do mí ... …více»
|
![]() |
18. 04. 2008 Přílohy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bavorské červené zelí: V kastrole rozpustit sádlo, přidat zelí a jablka, ocet, sůl a med. Za stálého míchání opražit po 3 minuty, Zalít vodou, přikrýt a asi 20 minut dusit do měkka.
Odkrýt, poprášit celozrnnéu moukou, př ... …více»
|