![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
9. 08. 2008 Přílohy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Osmažené cikánské brambory: Brambory uvaříme ve slupce doměkka, poté oloupeme a nakrájíme na kostičky. Nadrobno pokrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme mletou papriku, sůl, pepř, kysanou smetanu, brambory a prohřejeme. Salát ... …více»
|
![]() |
9. 08. 2008 Bramborová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Tyrolské selské opečené brambory: Brambory oloupeme a nakrájíme na stejnoměrně tenké plátky. Pórek omyjeme, osušíme a očistíme. Světlou část pórku jemně posekáme, zelenou nakrájíme na kolečka.
Slaninu nakrájíme na kostičky. Přepuštěn ... …více»
|
![]() |
9. 08. 2008 Přílohy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Tábornické brambory: Brambory vydrhněte dočista, nakrájejte na kousky.
Připravte 6 - 8 čtverců alobalu, na ně dejte přiměřeně ode všech ingrediencí, co čtverec to porce. Vše sbalte a dobře konce složte.
pečte na grilu 4 ... …více»
|
![]() |
9. 08. 2008 Přílohy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bramborová kaše s česnekem: Troubu rozehřejte na 230 °C. Česnek dejte na pekáček, řeznou plochu nahoru, pokapte olejem, osolte, opepřete. V troubě pečte 35 - 40 minut, až změkne a je zlatohnědý. Vyndejte, nechte vychladnout a vy ... …více»
|
![]() |
9. 08. 2008 Zeleninová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Smažené kyselé okurky: Okurky sceďte, zcela osušte.
V hlubokém talíři smíchejte podmáslí s pálivou omáčkou, v druhém talíři mouky se strouhankou.
Okurky namáčejte do podmáslí, pak do suché směsi a smažte ve spoustě oleje ... …více»
|
![]() |
9. 08. 2008 Přílohy Žádné hodnocení
Příprava receptu Marinovaná jablka a karamelizovaná cibule: Cibuli necháme na pánvi a na másle zkaramelizovat
Neoloupaná jablka nakrájíme na plátky a rozložíme na teflonovou pánev, pokapeme citronem, posypeme šalvějí a pod pokličkou podusíme asi 1 minutu. Más ... …více»
|
![]() |
8. 08. 2008 Přílohy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bramborová kaše s chilli a česnekem: Brambory se musí nejdřív uvařit v osolené vodě dokud nám nezměknou. Pak je pořádně rozmačkáme, přidáme mírně ohřáté mléko, máslo a trocha soli. Potom si prolisujeme oloupaný česnek. Chilli papričku po ... …více»
|
![]() |
7. 08. 2008 Přílohy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bramborové obloučky: Všechny ingredience zpracujeme na vále v hladké těsto. Toto vyválíme na prst silně a nakrájíme z něho 2 cm široké a 10 cm dlouhé proužky. Obloučkovou formu pomastíme a obroučky dáme na ni upeci dozlat ... …více»
|
![]() |
7. 08. 2008 Přílohy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Knedlík krupicový: Do mísy dáme krupici, polejeme horkým mlékem, promícháme a necháme stát. Do vychladlé zamícháme žloutky a nakrájenou housku, osmaženou na 5 dkg másla. Těsto osolíme a necháme opět chvíli stát. Asi po ... …více»
|
![]() |
7. 08. 2008 Přílohy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Litický knedlík: Housky na kostičky nakrájené osmažíme na másle. 5 dkg másla umícháme se 3 vejci - dáme vždy jedno po druhém, přidáme mouku a mléko všechno dobře zamícháme a dáme vařit do připraveného ubrousku. ... .. ... …více»
|