Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 24.11. 2024
Dnes má svátek Emílie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dušený špenát

fotka Dušený špenát
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 23

Použité suroviny receptu Dušený špenát:

1/2 kg špenátový protlak (zmražený nebo připravený z čerstvých lístků)  | 1 ks menší cibule  | 1 lžíce sádlo nebo olej  | 2 dkg hladká mouka  | malý hrnek mléko  | 1 ks žloutek  | 1-2 stroužky česnek  |  sůl, pepř

Postup přípravy receptu Dušený špenát:

Na rozpáleném tuku zpěním nadrobno nakrájenou cibulku a poté ji zaprášíme moukou. Přidáme špenátový protlak, zamícháme, přiklopíme poklicí a pomalu dusíme cca 10 minut. Špenát zjemníme mlékem a žloutkem, osolíme, opepříme a dochutíme utřeným česnekem.


Podáváme jako přílohu k pečením, vaječným pokrmům nebo samostatně se sázeným vejcem.


Poznámka: Použijeme-li mražený špenátový protlak, nerozmrazujeme ho, ale necháme ho pouze "povolit". Doba vaření se prodlouží o několik málo minut.


Fotky receptu Dušený špenát:

Dušený špenát
Dušený špenát
Dušený špenát
Dušený špenát
Dušený špenát
Dušený špenát
Dušený špenát
Dušený špenát
Dušený špenát
Dušený špenát
Dušený špenát
Dušený špenát
Dušený špenát
Dušený špenát
Dušený špenát
Fotky vložil: aknels,Natural,MichelePrg,Mangovka,Marci7 
Hodnocení receptu Dušený špenát
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !