Vložil: | kulisek |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 15 min |
Hodnocení: |
![6.55/10, hlasovalo 33 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![6.55/10, hlasovalo 33 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![6.55/10, hlasovalo 33 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![6.55/10, hlasovalo 33 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![6.55/10, hlasovalo 33 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![6.55/10, hlasovalo 33 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![6.55/10, hlasovalo 33 -](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-pul.gif) ![6.55/10, hlasovalo 33 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![6.55/10, hlasovalo 33 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif)
|
Počet hodnocení: | 33 |
|
|
Použité suroviny receptu Ochucení špenátu podle Peťulky:
špetka soli
| 1 ks špenát
| 1 ks cibule
| trocha oleje
| 4-5 stroužků česneku
| 1 ks vejce
Postup přípravy receptu Ochucení špenátu podle Peťulky:
Rozmrazíme špenát, slijeme vodu. Osmažíme cibuli na troše oleje, vložíme špenát, mícháme a vaříme (pozor prská!!) Osolíme, nastrouhame 4-5 stroužků česneku a vložíme do špenátu, potom dáme celé vejce. Povaříme a pořádně mícháme.
Kdyby se Vám to zdálo moc husté, přidejte trošku mléka:-)
Fotky receptu Ochucení špenátu podle Peťulky:
Fotky vložil: Natural,katkina,MichelePrg,Torta,Marci7,Mangovka