Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 21.05. 2024
Dnes má svátek Monika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tarhoňa

fotka Tarhoňa
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 7

Použité suroviny receptu Tarhoňa:

80 - 90 g hrubé mouky  | 1 ks vejce  |  sůl

Postup přípravy receptu Tarhoňa:

Připravíme tuhé těsto, které si rozdělíme na několik bochánků a necháme je schnout. Oschlé nastrouháme na hrubém struhadle a necháme do druhého dne proschnout. Až potud je to klasické drobení do polévky. A teď už je to tarhoňa: na oleji zpěníme cibulku, přidáme strouhání a necháme lehce opražit. Potom podlijeme trochou vody, přisolíme, přikryjeme a zvolna dusíme.
Podává se jako příloha k masům.
Tohle je od maďarského kamaráda a já si to vylepšila takto: když upeču kuře (nebo jakéhokoliv ptáka - husu, kačenu), kuře vyndám, drobení nasypu do šťávy (musí jí být trošku víc) a dusím to v té šťávě. Až je to měkké, přidám konzervu sterilovaného hrášku a všechno promíchám. Drobení ale v tom případě musíte dělat alespoň z 5 vajec, protože je to božská mana.



Fotky receptu Tarhoňa:

Tarhoňa
Tarhoňa
Tarhoňa
Tarhoňa
Fotky vložil: damami 
Hodnocení receptu Tarhoňa
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !