Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 23.01. 2025
Dnes má svátek Zdeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Přírodní pečeně

fotka Přírodní pečeně
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Přírodní pečeně:

600 g zadního hovězího masa  | 50 g slaniny  | 50 g tuku  | 1 větší cibule  | trošku pepře  | 1 lžička hladké mouky  |  sůl

Postup přípravy receptu Přírodní pečeně:

Maso opláchneme, odblaníme, osolíme a protkneme klínky slaniny. Na tuku necháme zpěnit nakrájenou cibuli a maso na ní po všech stranách opečeme. Opepříme a podlijeme 1 dl vody. Dáme dusit do trouby v pekáči přikrytém pokličkou. Během pečení maso podléváme vodou a přeléváme vypečenou šťávou. Když je téměř měkké, dopečeme bez pokličky. Měkké maso vyjmeme, uchováme v teple, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, osmahneme, podlijeme vodou a povaříme. Šťávu přecedíme. Maso rozkrájíme na porce.


Fotky receptu Přírodní pečeně:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Přírodní pečeně
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !