Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 21.12. 2025
Dnes má svátek Natálie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Protýkané telecí maso

fotka Protýkané telecí maso
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Protýkané telecí maso:

10 dkg telecího masa  | 2 dkg šunky  | 1 dkg mrkve  | 1 dkg celeru  | 1/4 dkg mouky  | 1/2 dkg másla nebo oleje

Postup přípravy receptu Protýkané telecí maso:

Telecí maso z ořechu na několika místech nařízneme špičatým nožem, do otvoru vložíme klín zeleniny nebo šunky, maso posolíme a opečeme ze všech stran na suchém kastrolku. Podlijeme a dusíme v troubě pod poklicí. Měkké maso vyjmeme, nakrájíme a šťávu zahustíme malým množstvím mouky. Povařenou a procezenou šťávu omastíme čerstvým máslem nebo olejem.


Fotky receptu Protýkané telecí maso:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Protýkané telecí maso
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !