Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.12. 2025
Dnes má svátek Adam a Eva
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Provensálská vejce

fotka Provensálská vejce
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Provensálská vejce:

6 větších rajčat  | 3 vejce  | 2 lžíce oleje  | 2 dkg másla  |  sůl  | 2 stroužky česneku  |  pepř  |  petrželka

Postup přípravy receptu Provensálská vejce:

Rajčata prudce spaříme v horké vodě, oloupeme a rozčtvrtíme. Do kastrolu dáme olej, ve kterém rozpustíme máslo, a na ně dáme rajčata s rozsekaným česnekem. Osolíme a opepříme. Dusíme pod pokličkou na mírném ohni, až se rajčata napůl rozvaří. Na hmotu rozklepneme vejce a chvíli smažíme. Podáváme posypané petrželkou, dochucené solí.


Fotky receptu Provensálská vejce:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Provensálská vejce
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !