Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 01.03. 2025
Dnes má svátek Bedřich
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Provensálský salát

fotka Provensálský salát
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Provensálský salát:

1 hlávka ledového salátu  | 4 rajčata  | 2 papriky  |  svazek ředkviček  |  konzerva tuňáka v oleji  | 4 vejce  | 150 g šunky  | 200 g tvrdého sýra  | 2 lžíce octa  | lžička hořčice  | 4 lžíce oleje  | 2 stroužky česneku  |  sůl  |  mletý pepř

Postup přípravy receptu Provensálský salát:

Vejce uvaříme natvrdo, salátovou mísu vyložíme omytými a osušenými listy hlávkového salátu. Do mísy přidáme papriky nakrájené na nudličky, sýr nakrájený na kostičky, plátky ředkviček, osminky rajčat, šunku, maso z tuňáka i s olejem, vše promícháme a po obvodu mísy rozložíme vejce nakrájená na čtvrtky nebo na kolečka. Ocet smícháme se solí, pepřem a hořčicí. Když se přísady spojí, vmícháme olej, aby vznikla hladká směs. Nakonec přidáme utřený nebo prolisovaný česnek a podáváme s pečivem.


Fotky receptu Provensálský salát:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Provensálský salát
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !