Postup přípravy receptu Prsíčka na pomerančovém pepři:
Prsní kuřecí řízky mírně naklepeme a posypeme kořenící směsí „Pomerančový pepř“ a lehce ho vtlačíme do masa.
Připravíme si marinádu. Do 3 lžic oleje dáme 3 lžíce sojové omáčky, 1 dcl pomerančové šťávy, 3 stroužky prolisovaného česneku, ½ lžičky soli a ½ lžičky bazalky. Směs promícháme, vložíme maso a necháme proležet do druhého dne. Během marinování maso několikrát obrátíme.
Do pánve dáme lžíci oleje, plátky, zbytek marinády a opékáme po obou stranách přibližně 5-6 minut.
Hotové maso přeložíme na talíře, zdobíme listem salátu a plátkem pomeranče. Vhodnou přílohou je bramborová kaše, hranolky...