2 šálky uvařené pšenice
| půl menší červené řepy
| půl šálku vody
| 1 středně velká cibule
| 4 stroužky česneku
| 1-2 kostky droždí
| 2 lžíce oleje
| půl lžičky drceného kmínu
| 1 lžička majoránky
| 1 1/2 polévkové lžíce ovesných vloček
| 1 1/2 polévkové lžíce strouhanka
| půl lžičky šalvěje
| 1 lžička soli
| půl šálku nadrobno nastrouhaného uzeného tofu
| strouhanka na obalování
Postup přípravy receptu Pšeničné karbanátky:
První tři složky rozmixujeme na polojemno až na jemno a smícháme s ostatními surovinami. Na oleji osmažíme nakrájenou cibuli, pak přidáme droždí a dusíme, dokud droždí nezhoustne. Vmícháme do směsi a mokrýma rukama tvoříme karbanátky, šišky nebo válečky, vložíme na vymaštěný plech a pečeme ve vyhřáté troubě 25-30 minut.
Fotky receptu Pšeničné karbanátky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!