Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 13.02. 2025
Dnes má svátek Věnceslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Pšeničné karbanátky

fotka Pšeničné karbanátky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +-________
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Pšeničné karbanátky:

2 šálky uvařené pšenice  | půl menší červené řepy  | půl šálku vody  | 1 středně velká cibule  | 4 stroužky česneku  | 1-2 kostky droždí  | 2 lžíce oleje  | půl lžičky drceného kmínu  | 1 lžička majoránky  | 1 1/2 polévkové lžíce ovesných vloček  | 1 1/2 polévkové lžíce strouhanka  | půl lžičky šalvěje  | 1 lžička soli  | půl šálku nadrobno nastrouhaného uzeného tofu  |  strouhanka na obalování

Postup přípravy receptu Pšeničné karbanátky:

První tři složky rozmixujeme na polojemno až na jemno a smícháme s ostatními surovinami. Na oleji osmažíme nakrájenou cibuli, pak přidáme droždí a dusíme, dokud droždí nezhoustne. Vmícháme do směsi a mokrýma rukama tvoříme karbanátky, šišky nebo válečky, vložíme na vymaštěný plech a pečeme ve vyhřáté troubě 25-30 minut.


Fotky receptu Pšeničné karbanátky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pšeničné karbanátky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !