Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.09. 2024
Dnes má svátek Oleg
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pštrosí maso marinované s balsamicovým octem a bazalkou

fotka Pštrosí maso marinované s balsamicovým octem a bazalkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Pštrosí maso marinované s balsamicovým octem a bazalkou:

600g pštrosího masa  | 1/2 šálku octa balsamicového  | 4 lžíce medu  | 4 lžíce panenského oleje  | 2 lžíce másla  | 2 lžíce bazalkových listů  |  lžička francouzské hořčice  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Pštrosí maso marinované s balsamicovým octem a bazalkou:

Maso nakrájíme na tenké plátky, dáme do mísy na pečení a nalijeme na něj marinádu ze všech ingrediencí a necháme marinovat nejméně hodinu.

Maso pak z marinády vyjmeme a zprudka opečeme na másle dozlatova.

Opečené maso uschováme na teple.


Fotky receptu Pštrosí maso marinované s balsamicovým octem a bazalkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pštrosí maso marinované s balsamicovým
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles