Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 11.02. 2025
Dnes má svátek Božena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pštrosí medailonky s játry

fotka Pštrosí medailonky s játry
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 150 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Pštrosí medailonky s játry:

600 g pštrosího masa (steaky)  | 150 g jater (vepřová či telecí)  | 1 středně velká cibule  | 150 g anglické slaniny  |  olej na opékání  | 100 g žampionů  | 100 ml smetany na šlehání  | 1 lžíce másla  |  mletá sladká paprika  |  citronová šťáva  |  sůl

Postup přípravy receptu Pštrosí medailonky s játry:

Ze pštrosího masa jsme nakrájeli medailónky (3 ks na jednu porci), mírně naklepali a ostrým nožem udělali do středu masa otvor. Játra jsme nakrájeli na plátky, opekli na části cibule s olejem a posypali mletou paprikou. Otvory v mase jsme naplnili kousky jater. Každý medailonek jsme zabalili do slabého plátku slaniny a opekli na grilu nebo na pánvi s rozehřátým olejem po obou stranách. Zvlášť jsme podusili nakrájené žampiony na lžíci másla, osolili a nakonec zjemnili šlehačkou, ochutili citronovou šťávou a s masem prohřáli.
Jako přílohu jsme použili barevné těstoviny.


Fotky receptu Pštrosí medailonky s játry:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pštrosí medailonky s játry
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !