4 ks kuřecí prsa
| 1 lžíce másla
| 3 ks mrkve (nakrájené na proužky)
| 1/2 ks zelené papriky (nakrájené na proužky)
| 1 ks cibule (nakrájená na kolečka)
| 700 ml kuřecího vývaru
| 100 ml bílého vína
| 1 ks bobkový list
| 2 lžíce pažitky
| 1/2 lžičky tymiánu
| sůl
| pepř
Postup přípravy receptu Pytlácké kuře:
Rozehřejeme máslo, přidáme cibuli, mrkev a papriku. Na mírném plameni opékáme asi 5 minut, přidáme kuře a přikryjeme pokličkou. Dusíme dalších 5 minut. Přidáme kuřecí vývar, víno a koření a dusíme na mírném plameni (šťáva nesmí bublat) tak dlouho, až je kuře hotové. Příloha: vařené brambory, těstoviny.
Fotky receptu Pytlácké kuře:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!