Vložil: | Chrastova |
Porcí: | 5 |
Doba přípravy: | 50 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 3 |
|
|
Použité suroviny receptu Pytt i panna (variace na zbytky různého masa):
7 ks brambor
| 500 g hovězího, vepřového nebo jehněčího
| 250 g uzené šunky
| 2 lžíce másla
| 2 dcl oleje
| 2 cibule
| 1 lžíce sekané petrželky
| pepř
| 4 vejce
| Maggi Harmonie Chuti
| MAGGI Bylinky bazalka a tymián
Postup přípravy receptu Pytt i panna (variace na zbytky různého masa):
Brambory nakrájíme na kostičky a asi 5 minut je povaříme v horké vodě. Přecedíme, osušíme a orestujeme je dozlatova na rozpáleném oleji s máslem.
Vyjmeme a osušíme na ubrousku. Na výpeku dále orestujeme najemno nakrájenou cibuli, maso nakrájené na kostičky, přidáme kostku MAGGI Bylinky bazalka a tymián, vložíme zpět brambory, opepříme a dochutíme MAGGI Harmonií chuti.
Podáváme na nahřátých talířích, uděláme doprostřed důlek a vložíme do něj syrový žloutek (nebo usmažené vejce, chcete-li), který si každý zamíchá do pokrmu. Náš tip: Výborné jídlo na upotřebení zbytků masa a jiných ngrediencí. Může se připravit i bezmasá verze s použitím hub.
Fotky receptu Pytt i panna (variace na zbytky různého masa):
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!