Vložil: | Hankca |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 6 |
|
|
Použité suroviny receptu Ragú z krůty s višněmi :
500 gramů krůtích prsou
| 1 sklenka bílého vína
| 1 sklenka bujónu
| 1 bobkový list,
| 1 gramů másla
| 2 lžíce bramborové mouky (solamylu),
| malý svazek zelené petrželky
| 1/2 skleničky višní
| pepř, sůl
Postup přípravy receptu Ragú z krůty s višněmi :
Višně omyjeme, usušíme a vypeckujeme. Petrželku umyjeme, zbavíme lodyh a lístečky nasekáme na drobno. Bobkový list rozdrobíme. Maso opláchneme, osušíme a nakrájíme na větší kostky, které poprášíme bramborovou moukou, solí a pepřem. Máslo rozehřejeme v kastrolu, přidáme maso a pět minut za občasného míchání smažíme. Podlijeme je vínem a dusíme bez pokličky přibližně deset minut. Vlijeme teplý bujón, přidáme rozdrcený bokový list a nasekanou petrželku a přikryjeme pokličkou. Dusíme ještě přibližně půl hodiny, poté přidáme vypeckované višně a ještě pět minut podusíme.
Fotky receptu Ragú z krůty s višněmi :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!