Vložil: | admin |
Porcí: | 3 |
Doba přípravy: | 50 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Ragú z telecího masa:
40 dkg telecího masa bez kosti
| 10 dkg kořenové zeleniny
| 6 dkg másla
| 5 dkg hladké mouky
| 1/8 l mléka
| 10 dkg květáku
| sůl
| muškátový květ
| zelená petrželka
Postup přípravy receptu Ragú z telecího masa:
Maso nakrájíme na kostky a uvaříme v osolené vodě spolu se zeleninou nakrájenou na kolečka. Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, přidáme květ, rozředíme vývarem a mlékem. Dobře rozšleháme a vaříme asi 1/2 hodiny. Potom omáčku přecedíme, podle potřeby dolijeme vodou, přidáme vařené maso a krátce povaříme. Před podáváním vložíme na růžičky rozebraný a zvlášť uvařený květák. Hotový pokrnm okořeníme zelenou sekanou petrželkou. Podáváme s houskovým knedlíkem nebo s krupicovými noky.
Fotky receptu Ragú z telecího masa:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!