Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.12. 2025
Dnes má svátek Ester
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ragú ze zvěřiny

fotka Ragú ze zvěřiny
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Ragú ze zvěřiny :

700 g zvěřiny  | 100 g kořenové zeleniny  | 1 cibule  | 2 lžíce hladké mouky  | 2 lžíce brusinkového kompotu nebo marmelády  | 3 lžíce citrónové šťávy  |  citrónová kůra  | 1lžíce octa  |  cukr  | 2 dcl červeného vína  | 5 ks celého pepře  | 2 ks nového koření  | 2 bobulky jalovce  | 2 hřebíčky  | 1 bobkový list  |  tymián  | 2 lžíce rostlinného oleje.

Postup přípravy receptu Ragú ze zvěřiny :

Na oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli a nahrubo nastrouhanou zeleninu, přidáme odblaněné, na kousky nakrájené osolené maso, zakapeme citrónovou šťávou, přidáme koření a nastrouhanou citrónovou kůru, podlijeme asi 1 dl vína, dobře promícháme a necháme vydusit. Pak přilijeme horkou vodu nebo vývar, přidáme ocet a brusinky a zvolna dusíme do měkka. Měkké maso pak vyjmeme a dáme na teplo. Šťávu zaprášíme moukou, přilijeme zbytek vína, promícháme a ještě chvíli povaříme, přecedíme, dochutíme cukrem, dosolíme, přidáme maso a krátce prohřejeme.



Fotky receptu Ragú ze zvěřiny :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Ragú ze zvěřiny
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !