1 malý květák
| 2 mrkve
| 2 cibule
| 1 rajský protlak
| bobkový list
| nové koření
| celý pepř
| sůl
| 1 lžíce cukru
| 1 zelená paprika
| olej nebo tuk na smažení
Postup přípravy receptu Rajský květák :
Cibuli oloupeme, najemno nasekáme a osmažíme na rozpáleném oleji. Po chvíli přidáme nastrouhanou mrkev, koření, sůl, cukr a rajčatový protlak. Potom přidáme drobné růžičky květáku, nakrájenou papriku a přilijeme trochu zeleninového vývaru. Povaříme asi 10 - 15 minut a potom omáčku zahustíme 1 - 2 lžícemi mouky. Podáváme s těstovinami nebo opékanými bramborami.
Fotky receptu Rajský květák :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!