Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.06. 2025
Dnes má svátek Zdeňka
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Rakouské vepřové maso

fotka Rakouské vepřové maso
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Rakouské vepřové maso :

600 g vepřové kýty  | 4 lžíce sójové omáčky  |  sůl  |  mletý pepř  |  chilli koření  | 2 stroužky česneku  | 1 vejce  | 5 lžic oleje  | 250 g kompotového ananasu a mandarinek

Postup přípravy receptu Rakouské vepřové maso :

Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na male plátky. Ze sójové omáčky, soli, pepře, chilli koření, prolisovaného nebo utřeného česneku, vejce a oleje ušleháme marinádu, do které vložíme mírně naklepané maso a přes noc dáme do chladničky. Během marinování maso obracíme.

Po vytažení maso na rozehřátém oleji opečeme po obou stranách. Opečené maso napichujeme na jehlu střídavě s ananasovými kolečky a mandarinkami. Podáváme s různě upravenými bramborami.


Fotky receptu Rakouské vepřové maso :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rakouské vepřové maso
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !