Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.05. 2024
Dnes má svátek Radoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ražniči s Vysočinou

fotka Ražniči s Vysočinou
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 23

Použité suroviny receptu Ražniči s Vysočinou:

1 vepřová kotleta  | 30 g Vysočiny  | 50 g moravského uzeného  | 1 cibule  | 2 stroužky česneku  | 1 křen  | špetka soli  |  olej

Postup přípravy receptu Ražniči s Vysočinou:

Kotletu nakrájíme na kostky, salámová kolečka rozdělíme na půlky a plátky uzeného na větší čtverce. Křen oloupeme a nařežeme na silnější kolečka. Cibuli nakrájíme také na kolečka a česnek rozetřeme se solí. Rozetřeným česnekem potřeme masové kostky a všechny přichystané suroviny napícháme na jehlu v pořadí: cibule, vepřové maso, salám, cibule, moravské uzené, křen, cibule... a tak dál až do úplného spotřebování surovin. Na pánvi rozehřejmeme olej a jehlu v něm pomalu opékáme ze všech stran, aby bylo maso měkké.


Fotky receptu Ražniči s Vysočinou:

Ražniči s Vysočinou
Ražniči s Vysočinou
Ražniči s Vysočinou
Fotky vložil: alenab,Natural 
Hodnocení receptu Ražniči s Vysočinou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !